#sjuksköterskorspringer

Flygblad att kopiera och skriv ut eller dela

Vem får springa?

Alla sjuksköterskor, barnmorskor och sjuksköterskestudenter som vill springa anmäler sig både här och till RaceOne. Startavgiften är på 15 kr. genom att swisha 15 kr. till nr. 123 188 36 10.

Måste jag vara medlem i Svensk Sjuksköterskeförening?

Nej, men du får gärna bli. Läs om alla fördelar vår professionsförening erbjuder.  https://beta.swenurse.se/

När ska jag springa?

Mellan den 20 augusti och 20 september 2021. Glöm inte att logga dina rundor, varje runda, så att vi kan räkna in dem! Efter att du fått inlogg på RaceOne kan du springa hur ofta och hur långt du vill, men du måste manuellt logga de rundor du tar efter den första!

Ett urval av "Vanliga frågor och svar" från RaceOne:

https://www.raceone.com/sv-se

Hur anmäler jag mig på ett lopp?

 I detta lopp väljer du startnummer själv. Loppkod är SpringFörLivet

Observera att du måste tillåta att RaceONE får tillgång till platsinformation (sätt GPS-inställning till "Tillåt Alltid"). De flesta lopp kräver också att du anmäler dig direkt till arrangören. En registrering i RaceONE-appen betyder inte att du är anmäld till loppet

Hur gör jag för att dela upp loppet i flera etapper?

Om du vill dela upp ditt lopp på flera etapper kan du använda RaceONE som GPS-tracking under din första etapp. När du sen slutfört din sista etapp för du in din slutgiltiga tid och distans genom att klicka på "Redigera". Resultatlistan uppdateras efter de uppgifter du för in manuellt. Vill du enbart använda GPS-tracking behöver du genomföra hela sträckan i ett sträck.

Hur startar jag Loppet?

För att starta loppet klickar du först på Kör, kontrollera att du har bra GPS-signal och trycker sen på Starta.

Hur stoppar jag mitt lopp?

När du är klar - klicka paus och bekräfta sen att du vill gå i mål. RaceONE avslutar inte ditt lopp automatiskt när du sprungit klar din sträcka. Om du har sprungit längre distans än loppet så kan du i efterhand se vilken tid du hade vid måldistansen och om du vill även korrigera din totaltid till den. Det varierar om man vill ha en totaltid på distans enligt GPS eller en totaltid på en viss bana och därför stannar vi inte automatiskt vid uppnådd distans.

Hur registrerar jag ett resultat manuellt?
Klicka på "Ditt resultat" och sen på "Lägg till resultat". För in den sträcka och tid du genomfört. Ladda gärna upp en bild som visar att du gjort loppet.

Vill ni ha bilder?

Ja! Ta många bilder, lägg upp på sociala media med #sjuksköterskorspringer 

Hjälp?

Om du inte vill springa men vara delaktig i alla fall

Vi är tacksamma för allt stöd, hjälp att sprida, tips till media att bevaka lokalt och inlägg i sociala media  #sjuksköterskorspringer

Lokala företag, organisationer och människor uppmuntras att sponsra löparna genom donation till "Girl child foundation" en organisation som stödjer afrikanska unga flickors skolgång. Läs mer på https://beta.swenurse.se/